Dronken tieners

Jonge aantrekkelijke tieners gaan helemaal van god los. Ze gooien zich vol met allerlei alcoholische versnaperingen. Wat zijn die sletjes dronken zeg!

Onbekende man pijpen

Dit sletje is zo zat dat ze met een onbekende man mee naar huis gaat en zich daar flink laat misbruiken. Ze pijpt hem en hij neukt haar flink.

Dronken blonde tiener

Deze blondine is flink aan het kotsen. Een vreemde ontfermt zich over haar en neemt haar mee. Als ze slaapt misbruikt hij haar in haar slaap.

Meisje misbruikt door groep

In de bar doen ze een "niet eerlijk" alcoholspel. Ze spelen allemaal vals om het mokkeltje zo dronken mogelijk te krijgen. Ze lat zich echt misbruiken en wat is ze blauw!

Lekker thuis zuipen

Dit stelletje heeft een gezellig avondje met zijn 2. Ze gaan zich lekker bezatten en gooien zich vol met sterke drank. Als ze dronken is is ze helemaal los.

De ideale barvrouw

Zij is de ideale barvrouw als ze dronken is. Ze geeft namelijk al haar klanten een pijpbeurtje Ze moet dan wel kats bezopen zijn anders gaat het niet.

Beffen op de wc

Dronken mokkeltje laat zich lekker beffen door een toevallige voorbijganger op de wc. Hij likt haar dronken kutje lekker af. Wat zal dat smaken!